Jdi na obsah Jdi na menu
 


Blíží se poslední soud................26.července 2018!!

Nový soudce Okresního soudu z Litoměřic /předešlý odešel do důchodu/ zaslal mně a advokátovi dotaz, zda má na základě doporučení Nejvyššího soudu vše vyřešit  /ten to nepovažuje za obohacování, když byla vykonána práce / a obdržel kladnou odpověd. Na tento výsledek čeká pražský obvodní soud  /žaloba státu o 100 000,-Kč/ a civilní soud /Řehánek chce 130 000,-Kč -60 000,-Kč již prohrál v bytových jednotkách /, aby mohl rozhodnout po  8  l e t e c h !! nyní už po 9 letech!!! 

Nový soudce čeká až umřu, jelikož si hraje na mrtvého brouka a nechce nic řešit, takže lhotecká svině / Řehánek/ lživý udavač komunistický, se směje.......ale

26.července 2018 v 8,30 hod. se bude konat v Litoměřicích závěrečný soud

/Nejvyšší a Krajský soud vše zrušil/ Nový soudce pozval několik občanů, kteří už u soudu vypovídali !! Nic nového nezaznělo!!

Po soudu je připraveno na 6 osob podání trestní obžaloby/Řehánek, Limberková,Nedorost,Krch,Čapková,Metayer/.

-pozn.: pomluvy vymýšlejí závistivci, blbci je roznáší a idioti jim věří                              -kolik je v naší obci idiotů, nestydťe se až bude te volit!

-bylo vyslechnuto 5 svědků, kdy po 12 letech si nikdo na nic nového nepamatuje a tak vynesení rozsudku bude 2.října 2018 Soudce chce od policie stanovisko od ing.Landy /soudní znalec účetnictví/, který v policejním hlášení říká, že účetnictví bylo vedeno dle zákona, ale policie jeho stanovisko nedala soudu!! 

 
 

 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 133732
Měsíc: 2645
Den: 184