Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lhotecká lživá svině č.1/Řehánek/půjde před soud po 9 letech!

20.prosince 2018 přišlo písemné vyhotovení zproštující exstarostu Mgr.Pošvu veškerého křivého obvinění /ohledně obvinění byt. jednotek příšlo již dříve/, takže podavatel tohoto lživého obvinění Řehánek /aby se mohl stát starostou za pomocí Krcha - což se stalo/ půjde před soud, kde ho čeká peněžitý trest a psaní omluv všem občanům! Neměl by se odstěhovat k mamince do M.Žernosek?

-pozn.: čeká se na rozsudek  z civilního soudu /asi 30.4.19 /o zproštění peněžních náhrad požadovaných Řehánkem !!!!!!!!!!! Potom teprve bude podána obžaloba. Dříve to nešlo!

-pozn.: rozsudek odložen na 25.června 2019 a jelikož soudy rozhodly, že se nejedná o žádný trestní čin za obohacování, obec nemůže požadovat  103 070,-Kč a náklady řízení ve výši 21 830,-Kč, ale pouze 1 500,-Kč, za úklid okolí lípy, tj.pálení listí v blízkosti stromu, čímž byl porušen zákon o vzdálenosti 15 m. Pokud Mgr.Pošva bude souhlasit, žaloba bude ukončena a bude podáno trestní oznámení na zastupitele /obec/ za 10 let lživých pomluv!!!.......................................... 

-pozn.: stále se čeká na ukončení /dnes je 20.10.19/ rozsudku civilního soudu /už 6 let/, aby mohlo být podáno trestní oznámení na lhoteckou svini č.1 a zastupitele za lživé obvinění Mgr.Pošvy z r.2010 !!

-pozn.: lhotecký advokát zdržuje vyjádření a proto advokát JUDr.Hájek mu dal ultimátum do 17.11.a pak to dá k soudu!

-pozn.: ultimatum skončelo, čekám na stanovisko advokáta, chce to dát soudu pro zdržování................./Řehánek se snaží...../

-pozn.: ani k 30.11. žádný návrh lhoteckého avokáta....................

-pozn.: 10.12.19 zastupitelé rozhodly nějakou dohodu o vyrovnání, proti byl pouze Krch!!

-pozn.: stále se čeká na písemné vyjádření civil.soudu. K dnešku tj.14.3.2020 nic nepřišlo, proto není možné podat žalobu!!

-pozn: civilní soud 11.2.2020 zrušil rozsudek, takže 3.června p.advokátka vše prostuduje a podá žalobu na ochranu osobnosti...po 10 letech.....................................na každou svini se vaří voda!!!! Jeho policajtiští kamarádi to nedovolí............................a proti policii se nedá bojovat a známí advokáti ho vtom nenechají, takže lhotecká svině se jen může smát spravedlnosti.....                        -pozn.: dle soudu by se měli žalovat nejdříve vyšetřovatelé, tj. jeho kamarádi, které si objednal, aby se mohl stát starostou na chvíli.

 
 

 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 133570
Měsíc: 2521
Den: 103