Jdi na obsah Jdi na menu
 


Převzetí moci /sil/ ve Lhotce!!

Pokud Metayer ml. nebude hloupí /místostarosta/ má nyní , po odstoupení 2 zastupitelů, velkou šanci převzít moc v obci - po jeho neustálém osočování Krchem- pokud se domluví se svýmí "spolustraníky" Švarcem a Touškem ml./ Toušek st. je jistě podpoří/. Občané by po 5ti letech měli možnost si zvýšit svou životní úroveň /peněž.dary/ a mohli řící Limberkové a jejímu příteli Krchovi, aby do toho nemluvili!!!! jelikož nemohou o ničem rozhodovat!!! Většina rozhoduje.............Boží mlýny melou........../po Řehánkovi je na řadě Krch a Limberková/

pozn.:Krch na internet dává opožděně neplatné dokumenty, např."Zápisy z veř.zasedání" a pak je doma upravuje pro audit /falšuje chybějící podpisy/, aby nebyl porušen zákon. Např.chybí tyto podpisy: z 7.zasedání-Nedorost, Metayer  z8.-Krch, Nedorost,Limberková z9.-Řehánek, Šilhart z 10.-Krch, Metayer,  Limberková z11.-Řehánek, Toušek, Limberková...................vše k 1.2.2016 !!

pozn.: O čem a jaký bude výsledek hlasování nyní rozhoduje Metayer se Švarcem a Touškovými................................................!!!! Blýská se snad nad lepšími časy pro občany???

Jelikož Metayer o všem rozhoduje /Limberková má málo hlasů/ měl by rozhodnout o fungování krámu a pohostinství, zrušení desinformačního zpravodaje.....................................atd   .Na co čeká nový starosta??

 
 

 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 3
Celkem: 135976
Měsíc: 2700
Den: 122