Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nejdražší pozemek na litoměřicku-po4 letech

 Tento nejdražší pozemek se nachází ve Lhotce n/L. Jedná se cca o 1 100,-Kč/m2 /7a/,který zaplatila obec z rozhodnutí star.p.Řehánka /přeběhlík/. Přesnou cenu nelze stanovit, jelikož p.Řehánek nedovolí exstar.Mgr.Pošvovi nahlédnout /ač je nyní zastupitel/ do účetnictví obce. Jedná se o pozemek po cikánech na němž je dům určený k demolici. Tento pozemek obec nepotřebuje a dosud neví o jeho využití. K celkové ceně patří demolice domu, odvoz sutin a celková příprava pozemku k dalšímu využití.

Minulé vedení obce nabízelo kupcům přes 100 000,-Kč jako odměnu za koupi toto pozemku. Každý z kupců se exstarostovi Mgr.Pošvovi vysmál s tím, že vynaložené náklady na připravenost pozemku k dalšímu využití jdou k miliónu./skutečnou cenu občané poznají až po nových volbách.   

Po 3 letech,tj.od 17.2.2014, nechal přeběhlík vyklízet sklepy, kde je neuvěřitelné množství bordelu, který se nevejde ani na nákladní auto. Bordel obec zakoupila s demolicí, proto byl majetkem obce a jeho likvidace bude něco stát / likvidaci bordelu na zahradě již obec uhradila při demolici /.           Vzniklo Řehánkovo náměstí, jehož celoroční údržba něco stojí a již čtvrtým rokem se nic neděje. Po 4 letech je stav stejný, tj.probíhá údržba bordelu....v centru obce !!!!! Po 6-ti letech stav stejný,tj.probíhá údržba bordelu......v centru obce!!

Po odstranění Řehánka, ani nová starostka Limberková a po jejím odvolání ani nový starosta Bc.Nedorost, neudělali vůbec nic, pouze udržují tento pozemek v chátrání i v roce 2019...........................

pozn.:když papalášové myslí na sebe, obec chudne

 
 

 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 136007
Měsíc: 2705
Den: 104