Jdi na obsah Jdi na menu
 


Okresní soud vše zrušil, lhotecká sv.... Řehánek a spol.se začíná třást!

Okresní soud v Litoměřicích,dle předpokladu, dnes tj. 2.10.18 celou žalobu zrušil !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trestní stíhání je ale možno podat až po vyhotovení písemného rozhodnutí soudu a po uplynutí 8 dnů. Potom bude podáno trestní oznámení na tuto lhoteckou smečku které se podařio odstranit z veřejného života Mgr.Pošvu za pomocí lživého obvinění o tzv. obohacování a kriminální přátelé z Litoměřic svému bývalému příteli pomáhali seč mohli aby se stal starostou, což se jim povedlo ale po 9 letech líného soudu vyšla pravda najevo.....lež.......lež.......závist.......lež.......závist...na každou svini se vaří voda...............................................................................................boží mlýny melou pomalu, ale už se rozjíždějí...........................................................

-do dnešního dne nepřišlo písemné rozhodnutí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-23.11.18 podána stížnost na nečinnost soudu /už 56 dnů nezaslal písemný rozsudek/

-předseda Okres.soudu JUDr.Kureš, prodloužil vyhotovení rozsudku do 31.12.2018 vzhledem k zatíženosti soudce.

-20.12.2018 přišlo  z p r o š t ě n í   obžaloby ve všech bodech, takže advokát podá trestní oznámení na Řehánka a spol.!!!!!!!

 

 
 

 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 136189
Měsíc: 2785
Den: 151