Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krchovi novodobé panflety-2016

Historie se opakuje!! Tak jako na exstarostu Pošvu psal Krch pomlouvačné panflety jako opoziční zastupitel, tak až po vyhození jeho neschopné přítelkyně star.Limberkové /mj.ho zaměstnává na půl úvazku/ začal psát panflety na současného starostu a některé zastupitele, které roznáší jen vybraným občanům obce! Panflet z 26.8.16 "Pohrdání občany.............."je určen občanům, kteří nic nevědí u fungování OÚ a uvádí snůšku naprostých nesmyslů, kterým se slušný člověk musí jen smát. Stále opakuje.............přes požadavek občanů..........to je ale asi jen Krch s Limberkovou, nebo znáte někoho jiného? Nerespektuje řádné zvolení Bc.Nedorosta 5-ti zastupiteli /proti jen Limberková a Krch/ a blábolí o nějakém dosazení a jen oni chtěli nové volby! Proč nejde k psychiatrovi!

Druhý panflet z 2.9.16 "Lhotecké slavnosti.................." obsahuje pouze Krchův pláč na odmítnutí přemrštěných nákladů na opravu kapličky / Pošvu stála dříve oprava 10 000,-Kč/ a slavností bez dětí, které po celý rok mají své akce!

-pozn.: všehoschopný Krch je lhoteckým přeborníkem v psaní pomlouvačných panfletů který  občany oblbuje a jako obecní dlužník, který pro obec nikdy nic neudělal............umí jen dobře kohokoliv lživě pomluvi a stále si jen na vše neustále komukoliv stěžovat!!

-pozn.: v záhlaví je uvedeno, že to píší opoziční zastupitelé. Mnozí občané ale neví, že to je pouze Krch a Limberková, ostatních 5 zast.s nimi nesouhlasí!  Krch přišel o značné peníze od obce za zrušený pomlouvačný Lhotecký zpravodaj  a odvolání z komise,   Limberková je odvolána po 1,5roce z funkce starostky pro neschopnost, takže také přišla o velké peníze. Není co dodat!                                                                                  Panflety platí Limberková, která přítele Krcha zaměstnává jako nezaměstnaného!

 
 

 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 135939
Měsíc: 2701
Den: 108