Jdi na obsah Jdi na menu
 


Informace za období 11.10.2014- 2.11.2015

Dva dny před volbami Krch napsal občanům, že Řehánek a Metayer / založili si sdružení proti Krchovi/, jsou obecní zloději, kteří při rekonstrukci pohostinství a krámu, ukradli co mohli. Starostou se stala Limberková a místostar.zloděj Řehánek, ale již na veřejném zasedání 29.12.14 Krch donutil Řehánka k rezignaci a nahradil ho Metayerem !!!

Od nového roku byl uzavřen krám a pohostinství / po rek.za 1,5 mil.Kč/ a během roku 2015 byl několikrát krátce otevřeno. Na udání Řehánka a Limberkové, zasedal Okres.soud 17.2., 14.5., 3.9. a konečně 8.12. jejich lživé udání zrušil /bytové jednotky/. Civilní soud ve stejné věci toto řešil 26.5. a 18.6. s tím, že počká na rozhodnutí Okres.soudu, takže neměl co řešit.

Limberková vypracovala sociální program, kdy opět zrušila /zamítla/ všechny příspěvky vyplácené za starostování Pošvy a nahradila je podáváním písemných žádostí po splnění mnoha podmínek dětem a důchodcům na přilepšenou /viz.přísl.článek/.

Na veřejných zasedáních a ve Lhoteckém zpravodaji, se zastupitelé vzájemně uráželi a hlavně Limberková s Krchem napadali pro neschopnost ostatní zastupitele. Stačí si přečíst prosincové číslo zpravodaje, pomlouvající místostarostu...............................

Smutná obec, nic se nebuduje, občané překáží, ale důchodci mohou 2x za rok získat kávu-párek-pivo /když se osobně dostaví a zašlou potvrzení o účasti/, ostatní jen 1x za rok/ když se osobně......................................./.

 

 

 

 

 

 

 
 

 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 136215
Měsíc: 2802
Den: 155