Jdi na obsah Jdi na menu
 


Terorizování občanů proti starostovi!

Těsně před vánocemi /22.12.2017/ zasílá nemocný Krch další svůj panflet, aby poštval občany proti starostovi. Každý ví, že když se dostal k veslu /prostřednictvím Řehánka a Limberkové/, tak pouze hrabal pro sebe. Připomínám, že např.Üzemní plán udělal Pošva s Touškem za 1,5roku, ale ani po 7 letech dosud není hotový................Je zarážející, že Krch nezvládal matematiku na ZŠ a byl na žádost rodičů doučován starostou, ale v jeho panfletu mu matematika nedělá potíže. Fantastické!! Vzhledem ke své nemoci nikdy nepochopí, že rozhoduje většina a opozice /jen on s přítelkyni/ dává podněty. Že jsou zamítnuté, to je tzv. demokracie.

pozn.: zapomíná, že to byl on, který navrhl a zrušit všechny dary za starostování Mgr.Pošvy tj. 8 000,-Kč na topení plynem, 5 000,-Kč na barvy, 1 000,- Kč důchodcům, 1 000,-Kč dětem, 1 000,-Kč za úklid před domem, zařídil propuštění pečovatelky /Toušková/ a zrušení domu s pečovatelskou službou, zařídil nesmyslnou  pomluvu a udání starosty Mgr.Pošvy /Nejvyšší soud vše zrušil a obec a stát - za prodlevu- budou platit a omlouvat se !/

pozn.: asi je moc zamilován do Limberkové, jelikož vůbec neví, že  M.Žernoseky žádný chodník nemají.............................no a co?

 
 

 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 135563
Měsíc: 2717
Den: 108