Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pohostinství versus nájemní byt !

Vzhledem k přihloupým argumentům Krcha k provozní době pohostinství /byl odmítnut vážný zájemce/ by občané měli vědět, že tento byt byl pronajmut rodině s 1 dítětem na dobu neurčitou, jelikož museli vyklidit byt v Třebenicích a na požádání jejich babičky byl jím tento byt pronajmut a oni sami si ho vybrali  nad pohostinstvím /trochu větší/ Bylo domluveno dočasné užívání tohoto bytu do doby, než si seženou větší. Vzhledem k velmi nízkému nájmu, i po narození druhého dítěte, si jiný byt nehledali. Proto obec nemusí hledět na jejich připomínky k provozu pohostinství a mohou si najít jiný byt. Jde tedy o to, že Krch jejich prostřednictvím terorizuje občany...............a Metayer  by měl rozhodnou ve prospěch občanů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ihned !!!!!!!!!!!!!                        

pozn.:v zápise z 13 zased. zastupitelstva z 25.1.16 uvádí Krch, že se večer /sám?/ zdržuje po úředních hodinách na OÚ. Nejedná se náhodou o vyúživání bezplatného internetu na účet obce pro sebe? Jako obyčejný zastupitel a ne jako přítel Limberkové nemá mít klíče od OÚ !!! Klíče má mít pouze starosta a místostarosta............................tedy ne každý..............     

pozn.: po rekonstrukci pohostinství se mohli přestěhovat do vedlejšího bytu, kdyby si jednu místnost nezabral Řehánek za podpory Krcha pro svou velkokancelář, kterou si mohl vybudovat nad pohostinstvím!!!!!

 
 

 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>


Statistiky

Online: 5
Celkem: 133673
Měsíc: 2597
Den: 165