Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poznámka k rek.obchodu...ruší se!

Občané obdrželi 25.11.13 informaci o rekonstrukci pohostinství a obchodu /po 4 letech/, která se vymyká zdravému rozumu za minim.cenu přes 1,1 mil.Kč. Přitom přeběhlík nic neví o provozních nákladech tohoto zařízení /Krch se v matem.doučoval/ a ani se nenamáhal zjistit problémy s tímto zařízením v M.Žernosekách, kde mají víc jak 2x obyvatel!!!. Zodpovědně mohu říci po 20 letech zajištování této prodejny, že pro obec byla stále zisková, až pro přeběhlíkovo vedení začala být ztrátová. Velkorysá rek.pohostinství je vlastně jen pro cca 10 lidí!

Staré vedení začalo s rekonstrukcí těsně před volbami 2010, po zaplacení 15 000,-Kč za plány. Obec tuto rekonstrukci chtěla dělat svépomocí a na tu se přihlásilo cca 10 občanů všech profesí a stála by obec cca max. 100 000,.Kč /porovnej ceny/. Jsme velmi malá obec která do budoucna se nezvětší, ale vznikne spojení Lovo-Lhotka-M:Žernoseky /vlastně už je/. Již nyní občané nakupují hlavně v Lovosicích pro velký výběr zboží a n i ž š í c e n y, takže velké investice do nynějšího obchodu je zbytečné vyhazování peněz a jedná se pouze o nápad bláznů-megamánie. Tyto peníze by přeběhlík mohl dát raději občanům, jako bývalé vedení, kdy ročně dávalo občanům přes 800 000,-Kč.
  Že náš obchod těžko uživí 1 prodavače potvrdí ti co to nevydrželi a vzdali to, jako např. Korner, Miltner, Dvořáček, Šimková..................................

Přeběhlík Řehánek a spol . /zastupitelé/ nakonec rekonstrukci zamítli a navrhují zrušit pohostinství /viz.veřejná schůze/, ale později svůj názor změnili.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-přeběhlík Řehánek uzavřel prodejnu od  6.ledna 2014  

-na 4.zasedání 12.8.2019 zrušen na úkor OÚ!!

 
 

 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 136102
Měsíc: 2737
Den: 109