Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zvolení zastupitelé a trestní stíhání-nové volby!!

1. Nedorost                      - bude trestně stíhán

2. Veselá

3. Metayer                        - bude trestně stíhán

4. Toušek

5. Limberková                   - bude trestně stíhána

6. Krch                              - bude trestně stíhán

7. Marčaníková

Bláznivý Krch neunesl porážku v komunálních volbách a proto 31.10.2018 zablokoval na veř.zasedání volbu starosty tím, že odmítl /spolu s Limberkovou a Marčaníkovou/  podepsat slib zastupitele, takže budou nové volby v obci. Krchova touha po moci a peněz je nekonečná, měl by se léčit,takový blb se těžko hedá !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Už na základ.škole chodil na doučování z matematiky a dosud nepochopil že rozhoduje většina a 4 je víc než 3!

-pozn.: druhé volby nehradí stát ale obec! Doufáme proto, že obec to bude od Krcha vymáhat, což by neměl být problém, jinak pak soudní cestou ! Když si s blbcem nevědí zastupitelé rady tak proč tam jsou????? Stačí ho ignorovat!!!!!

-pozn.: kvůli Krchovi a spol, nemůže obec vyplácet vánoční sociální pomoc

-20.12.2018 přišlo  z p r o š t ě n í   obžaloby Mgr Pošvy /exstarosty 20 let/ ve všech bodech!!!!!!!!!!!!!! Potvrdila se lživost a závist idiota Řehánka !! 3.dubna 2019 proběhne soud v Praze 2 proti státu /žaloba o 100 000,-kč za 9 let prodlevy/ a pak u civilního soudu v Litoměřicích /nezaplacení cca 150 000,-Kč za obohacování-tzv.kocourkov/.  Teprve potom se může podat žádost o trestní stíhání !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Třetí soud v Praze bude 20 června-snad konečný!!

-pozn:v druhých volbách byla zvolena tzv. náplava: Nedorost, Veselá,  Limberková, Šilhart a za obec Metayer,Švarc,Krch..Nyní Krch musí složit slib , jinak by nemohl být zastupitelem, poněvadž nebyla zvolena Marčaníková!!!!!!!

 
 

 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< březen / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 133686
Měsíc: 2610
Den: 172