Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soudní kocourkov z 11.8.21

K soudu se žalovaní nedostavili, jen jejich advokáti. Žalobce /Pošva/oznámil, že trvá jen na zaplacení soudních nákladů , omluvě a ruší žalobu na nemajetkovou újmu  /100 000,-kč/, tj. že od  nikoho nechce žádné peníze. Toto zrušení odmítli oba advokáti a soudkyně požaduje upřesnění způsobilé škody, přestože jsem soudkyni řekl, že žádnou nezpůsobili, pouze hlasováním souhlasili s podáním trestního oznámení kterou navrhla obec. Že se jednalo o křivé obvinění, to soudkyni nezajímalo. Soud chce do 1.10.21 specifikovat škodu způsobenou jednotlivými zastupiteli i když žádnou nezpůsobili !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ 

18.8.21 jsem byl za advokátkou JUDr.Beránkovou, která řekla abych předložil všechna usnesení a rozsudky od soudu.Zaslal jsem obratem čj. od všech soudů a budu čekat  na rozhodnutí soudu toho 1.10.21 !!

Hledám advokáta, aby na 1 hodinu přišel k soudu, aby ze mě soudkyně nedělala blbce, jak to ze mě udělali předešlí dva Okresní soudci dle názoru Nejvyššího soudu, když jsem neměl žádného advokáta a obžalobu obce /Řehánek/ považoval za nesmyslnou. Po 10letech však soudci z Litoměřic by měli změnit své povolání. Asi studovali v Plzni!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
 

 


Poslední fotografie



Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 135410
Měsíc: 2715
Den: 37